Power bank – podarite vašim partnerjem energijo

0

Mobilne naprave nam omogočajo komunikacijo ne glede na to, kje smo in kaj počnemo – pa ne le za komunikacijo, temveč tudi za druge vrste sodobnega ugodja znajo odlično poskrbeti. Pri vseh pa se slej kot prej pojavi težava: prazna baterija. Kar se je nekoč zdelo znanstvena fantastika, pa je danes povsem enostavno in polnjenje mobilnih naprav nam omogoča tako imenovana mobilna baterija oziroma power bank.

Ko se osnovna baterija izprazni, lahko za polnjenje oziroma nadaljnje delovanje mobilne naprave poskrbi drobna škatlica, v kateri je uskladiščene toliko energije, da nam ni potrebno nikoli prekiniti svojih aktivnosti.

Power bank je popolno poslovno darilo

Mobilna baterija pride prav vsem uporabnikom mobilnih telefonov, še bolj pa tistim, ki uživajo v aktivnostih v naravi, za katere uporabljajo tudi druge drobne elektronske naprave, pri katerih brez energije ne gre. Power bank je drobna zakladnica energije, ki jo lahko kamor koli nesemo s seboj, ker je ohišje običajno izdelano iz plastike, pa jo lahko tudi dobro izkoristimo. Powerbanki s tiskom so lahko odličen način promocije – zakaj vam ne bi bil poslovni partner ali stranka hvaležen, da ste mu podarili banko energije in mu tako omogočili, da se ima lepo?

Mobilna baterija

4.000 mAh mobilna baterija

Power bank ima kljub svoji majhnosti dovolj veliko površino, da nanj natisnete ime svojega podjetja, logotip ali slogan, ali pa se namesto tiska odločite za graviranje. Kakšna bo mobilna baterija, ki jo želite podariti, je odvisno povsem od vaše izbire – na voljo so različne zmogljivosti, različne oblike in barve, lahko se odločite za power bank s klasičnim polnjenjem (na elektriko oziroma z USB preko računalnika) ali za solarno polnjenje, mobilna baterija je lahko klasična ali več funkcijska, torej hkrati še na primer pisalo, laserska svetilka, stylus pisalo za zaslon na dotik, stojalo za mobilni telefon ali mini kamero, wi-fi hotspot, zvočnik … Možnosti, da svoje stranke in partnerje razveselite z nečim izjemno uporabnim, so tako skoraj neskončne.

Poleg tega, da je mobilna baterija lahko priročna še za druge funkcije, pa je lahko power bank z vašim logotipom seveda tudi izjemno zanimivega videza. Zakaj ne bi kot ekološko osveščeno podjetje podarili power bank v obliki drevesa?

Koliko boste odšteli za power bank, namenjen promociji?

Cene mobilnih baterij so različne glede na zmogljivost in uporabnost, a kot smo se prepričali pri ponudniku poslovnih in promocijskih daril Habeco, je lahko ugoden powerbank na voljo za manj kot deset evrov, torej vam za domiselno poslovno darilo niti ni potrebno seči globoko v žep. Glede na to, da je mobilna baterija pripomoček, ki ga uporabniki redno nosijo s seboj kamor koli gredo in ga uporabljajo ves čas, pa ne bo odveč niti, če svoj logotip namestite na nekoliko dražjo, a zato bolj izpopolnjeno različico baterije – nenazadnje gre za dober vložek, saj vam power bank zagotavlja, da bo vaš logotip prisoten na najrazličnejših lokacijah, tako ob delovnih obveznostih kot zaradi prijetnega druženja v prostem času, to pa pomeni, da ne bo ostal neopažen.

Če vas o mobilnih baterijah zanima več podrobnosti in bi želeli izbrati takšno, ki bo kar najbolje promovirala vaše podjetje oziroma vaše partnerje vedno znova opomnila, da ste sodobni in v koraku s časom, potem vam priporočamo, da se o vseh podrobnih tehničnih karakteristikah ter tudi o možnosti tiska ali graviranja na power bank obrnete na Habeco, kjer vam bodo postregli s podrobnostmi.

Deli prispevek

Avtor

Comments are closed.