Poslovne rešitve: virtualna pisarna

0

Razmišljate o ustanovitvi podjetja, pri katerem boste opravljali delo kar na domu ali na terenu, vendar želite kljub temu narediti vtis? Primerni poslovni prostori dajejo podjetju pomemben pečat resnosti posla, vendar pa najem pisarn za marsikoga ni smiseln.

Prav zato je pogosta poslovna rešitev virtualna pisarna, ki vam zagotovi naslov podjetja na primerni lokaciji ter po potrebi nudi prostore za sestanke, vendar nimate visokih stroškov z najemom nepremičnine.

Kaj je virtualna pisarna?

Najem virtualne pisarne je odločitev za poslovno storitev, s katero dobite možnost registracije svojega podjetja v prostoru, ki zadosti vsem standardom. Na ta način domači naslov ločite od poslovnega oziroma ga imate v poslovni stavbi, ne pa stanovanjski. Virtualna pisarna vas tako reši težav z registracijo, kadar za ustanovitev podjetja na domačem naslovu ne morete pridobiti dovoljenja, hkrati pa vas pred poslovnimi partnerji prikaže v povsem drugačni luči. Virtualna pisarna je kraj, kamor dobivate vso svojo pošto in kjer vas lahko v primernih prostorih obiščejo poslovni partnerji, neželenim akviziterjem in drugim ponudnikom pa se povsem enostavno izognete.

Komu je namenjena virtualna pisarna?

Največkrat pride virtualna pisarna prav že ob sami ustanovitvi podjetja, ko moramo imeti na razpolago naslov z dovoljenjem za opravljanje dejavnosti, prav tako pa se zanjo odločajo že obstoječa podjetja, ki občasno potrebujejo primeren prostor za sestanke. Tem se redni najem pisarn in konferenčnih prostorov finančno ne izplača, saj je potreba po njih redkejša.

Soba za sestanke

Za najem virtualne pisarne se odločajo tudi podjetja, ki občasno potrebujejo sobo za sestanke.

Ravno tako je virtualna pisarna rešitev za podjetnike, ki se ne želijo ukvarjati s pošto in nenaročenimi strankami ter ponudniki, saj za to enostavno nimajo časa. Za vse to poskrbijo v virtualni pisarni, od koder podjetju na dogovorjen način posredujejo pošto in vse pomembne informacije, dostop nezaželenim pa preprečijo. Tako se lahko podjetnik popolnoma posveti svojemu delu in ustvarjanju dobička, hkrati pa si pridobi tudi več prostega časa, ki je ob trdem delu še kako pomemben.

Deli prispevek

Avtor

Comments are closed.